UUTISIA

Kahdeksas HMM on virallinen kesän startti!

17.05.2016

Kahdeksatta kertaa järjestettävä Helsinki Music Marathon vietetään uutena ajankohtana toukokuun lopussa 26.-28.5.2016! Lukuisia ravintoloita Stadin ytimessä, kymmeniä bändejä eri genreistä sekä ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY! Kaverit kasaan, kolpakko kouraan, hölkälle ja KESÄÄ KOHTI!

Seitsemäs HMM on on pian täällä!

16.09.2015

Seitsemättä kertaa järjestettävä Helsinki Music Marathon juhlitaan 22.-24.10.2015 upeampana ja suurempana kuin koskaan! Stadin ytimen ravintoloissa nähdään jälleen kymmenittäin toinen toistaan valovoimaisempia bändejä yli genrerajojen. Ja mikä parasta – jokaiselle keikalle on ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY! Kaverit kasaan, kolpakko kouraan ja hölkälle! Rakkaudesta musiikkiin ja kanssaihmisiin. Syksyn pimeys väistyköön.

VOITA UE BOOM TAI MEGABOOM -MATKAKAIUTIN!

18.03.2015

ue2015

UE BOOM on Helsinki Music Marathonin virallinen matkakaiutin! Arvomme torstaina, perjantaina ja lauantaina Henry’s Pubissa UE BOOMin kaikkien paikalla olevien kesken. Lisäksi lauantaina arvomme Facebookissa kaikkien kommentoijien kesken UE MEGABOOMin. UE BOOM ja UE MEGABOOM tarjoavat huikean 360 asteen kuuntelukokemuksen. Tule siis paikalle ja käy myös kommentoimassa Facebook-sivuamme, niin voit voittaa todellisen bilekajarin kesäksi!

www.facebook.com/helsinkimusicmarathon

LISÄTIETOJA OSOITTEISSA:
www.ultimateears.com
http://www.gigantti.fi/cms/ultimate-ears-boom-kaiutin/ultimate-ears-boom-kaiuttimet

Pubeja ja baareja laidasta laitaan

17.05.2016

Kevään 2016 HMM tarjoilee jälleen musiikkia laajalla rintamalla Helsingin keskustassa. Mukana menossa ovat Henry’s Pub, Bar Loose, Base Bar, Pub Adjutantti, Suomalainen olutravintola Villi Wäinö, Bar Mendocino sekä Boothill Rock Club. Kiertele, koe ja tutustu!

Rocksmith 2014 -kitarapeli on mukana Helsinki Music Marathonissa

23.10.2013

Kitaran soittamisen oppimisen helpoksi ja hauskaksi tekevä Rocksmith 2014 -kitarapeli on mukana Helsinki Music Marathonissa. Kaikilla keikkapaikoilla jaetaan mainoskuponkeja, joilla saa Kampin Anttilasta 15 euron alennuksen pelin normaalihinnasta! Lisäksi osoitteessa www.musicmarathon.fi/kilpailu voi voittaa aidon sähkökitaran ja tietysti Rocksmith 2014 -pelin PlayStation 3:lle tai Xbox 360:lle!

 

Rocksmith 2014 Edition tekee oikean sähkökitaran soittamisesta helppoa, hauskaa ja innostavaa. Yhdysvaltalaisen Research Strategy Groupin tekemän tutkimuksen mukaan Rocksmith-peli osoittautui nopeimmaksi tavaksi oppia oikeaa kitaransoittoa. Rocksmith 2014 Edition vie kitaransoiton oppimisen vielä entistä pidemmälle. Täysin uudenlaisen käyttöliittymän ja uusien ominaisuuksien ansiosta Rocksmith 2014 Edition keskittyy entistä paremmin kitaransoiton avainasioihin. Samalla peli tekee oikean sähkökitaran tai -basson soittamisen opettelemisesta entistä nopeampaa ja hauskempaa kuin mikään muu tapa.

 

Rocksmith 2014 Edition tulee myyntiin 24. lokakuuta sekä Xbox 360- ja PlayStation 3 -pelikonsoleille että PC- ja Mac-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Kevään Helsinki Music Marathon lähestyy

16.01.2014

Neljäs Helsinki Music Marathon -kaupunkifestivaali järjestetään 27.-29.3.2014. Bändien buukkaaminen on jo alkanut ja uusia (ja vanhoja) ravintoloita on tiedossa! Kaava on perinteinen: KAIKILLE KEIKOILLE ON ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY! Seuraa tältä sivulta ja Facebookista päivittyvät tiedot tapahtumapaikoista, ohjelmasta ja aikatauluista. Kohta on aika käynnistää kevät ja tuoda teidän kuultavaksenne jälleen kymmenittäin uutta musiikkia. Vedetään pakkasta päin näköä. Päivät pitenevät ja elämä voittaa!

Ilmainen kaupunkifestari kaksi kertaa vuodessa

30.09.2013

Music Marathon liittää ihmiset yhteen tarjoten uutta ja vanhaa musiikkia saatavillesi kaksi kertaa vuodessa kolmen päivän kerta-annoksina. Festivaali elävöittää kaupunkikulttuuria, aiheuttaa liikkuvuutta ja levittää musiikin ilosanomaa kaikille yli genrerajojen. Lukuisissa ravintoloissa tapahtuu samaan aikaan jotain, jolloin jokainen festarikävijä voi rakentaa oman maratonreittinsä mieltymystensä mukaan. Ja mikä parasta – tapahtuma on täysin ilmainen, joten voit käydä katsomassa niin monta keikkaa ja niin monessa paikassa kuin ikinä vain haluat ja pystyt!

Tykkää meistä Facebookissa!

28.09.2013

fbmies

Löydät Helsinki Music Marathonin myös Facebookista facebook.com/helsinkimusicmarathon. Tykkäämällä sivustamme uusimmat bändikiinnitykset ja aikataulut kulkevat kätevästi mukanasi myös sosiaalisessa mediassa. Lisäksi ilmainen festari on loistava tilaisuus kerätä kaveriporukat koolle, ja sehän onnistuu nykyään kätevimmin juuri Facebookissa muun muassa ajantasaisten eventtien muodossa. Ystäväsi ovat parin klikkauksen päässä ja yhteisen reitin suunnittelu rullaa kuin unelma!

Sivut avattu!

Helsinki Music Marathonin viralliset nettisivut on nyt avattu! Täältä löydät tuoreimmat uutiset, mukana olevat ravintolat, reaaliajassa päivittyvät aikataulut sekä kartan oman maratonreittisi suunnittelua varten. Sivuja seuraamalla voit siis olla varma, että tiedät ensimmäisenä kaiken tapahtumaan liittyen. Tämä mahdollistaa hyvän valmistautumisen syksyn kovimpaan urheilusuoritukseen. Ja sehän tarkoittaa, että olet parhaassa tikissä heti, kun ensimmäiset soinnut kajahtavat ilmoille. Stay tuned!

Syksyn festareilla enemmän ravintoloita ja bändejä kuin koskaan

teflon

Historian kolmas Helsinki Music Marathon järjestetään 24.-26.10.2013. Mukana on ennätykselliset seitsemän ravintolaa: Juttutupa, LeBonk, Bar Base, Pub Adjutantti, Sir Eino, Bar Loose sekä Henry’s Pub. Maratonin taukopisteet on valittu laajalta skaalalta, jotta ihmisillä on mahdollisuus tutustua niin uusiin paikkoihin kuin bändeihinkin. Esiintyjiä on kolmen päivän aikana kymmenittäin, sisältäen kaikenlaista musiikkia akustisesta fiilistelystä räppiin ja levyjensoitosta punkkiin. Kuten aiemminkin, KAIKKI KEIKAT OVAT ILMAISIA! On siis aika vetää syksyä päin näköä ja tuoda valoa pimeyteen – musiikillinen ilotulitus on jo ovella!